Počet položek: 0 0,- Kč

Ochrana osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů

Prosíme přečtěte si jaké jsou u nás postupy při ochraně osobních údajů. Pokud byste s jakýmkoliv bodem nesouhlasili nebo měli jakékoliv dotazy, kontaktujte nás.

Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů je:

NKTEAM shooting s.r.o.
Vinohradská 2279/164
130 00 Praha 3
IČO: 04888162
DIČ: CZ04888162

Telefon:

 

+420314004380

 Email:

info@strileni.com

     



Kontakt na osobu zodpovědnou za ochranu osobních údajů:

M.Nováková

Telefon:

 

+420314004380

 Email:

info@strileni.com

 

Účely zpracování

Vaše osobní údaje zpracováváme pro tyto účely:

vyřízení objednávky

vyřízení reklamace

splnění zákonných požadavků zákona o zbraních a střelivu

zodpovězení vašich dotazů na naše kontaktní centrum

cílenou nabídku našeho zboží a služeb

marketingové akce

Rozsah zpracovávaných údajů

Zpracováváme jen nezbytně nutné údaje, abychom vám mohli nabídnout kvalitní zboží a služby na míru.

Jméno, příjmení

Adresa pro zasílání objednaného zboží

Číslo OP nebo ZP

Fakturační adresa

Telefonní číslo

E-mailová adresa

Historie nákupů

Příjemci osobních údajů

Vaše osobní údaje jsou pod naší ochranou, rozhodně nemáme v úmyslu je zpeněžit. Používáme marketingové nástroje, které některé Vaše údaje zpracovávají - ale výhradně za účelem cíleného oslovení nebo pro zlepšení kvality našich služeb. Jejich výčet je v tabulce níže.

Název

Země

Účel zpracování

Google

US

Analýza chování na webu, on-line reklama v síti Adwords

Seznam.cz

CZ

On-line reklama v síti Sklik

Global Payments Europe

CZ

On-line platba kartou

Heureka

CZ

Hodnocení spokojenosti s nákupem

Paypal

US

On-line platba Paypal

Česká pošta

CZ

Epedice objednávek

DPD

CZ

Expedice objednávek

 Doba uložení osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme pouze po nezbytně nutnou dobu, která se liší podle účelů zpracování:

Účel zpracování

Doba uložení osobních údajů

Vyřízení objednávky

Nejdéle 10 let od konce zdaňovacího období, ve kterém byl daňový doklad vystaven

Vyřízení reklamace

Nejdéle 5 let od ukončení reklamačního řízení

Dotaz z kontaktního centra

Nejdéle 60 dnů od zodpovězení dotazu

Cílená nabídka zboží a služeb

Nejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu

Archivace pro PČR

Nejdéle 2 roky

Marketingové akce

Nejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu

 

Cookies

Pro funkčnost našich webových stránek používáme soubory „cookies“, což jsou malé datové soubory ukládané na disk vašeho počítače. Soubory cookies používáme k tomu, aby bylo možné vložit zboží do košíku a zpracovat vaši objednávku a dále abychom mohli lépe porozumět tomu, jakým způsobem jsou naše stránky používány a aby je bylo možné optimalizovat. Soubory cookies nám mohou např. říci, jestli jste naše stránky už v minulosti navštívili nebo jestli jste novým návštěvníkem. Soubory cookies, které používáme, neukládají žádné osobní údaje ve smyslu těchto podmínek, ani jinak neshromažďují informace umožňující identifikaci konkrétní osoby, vyjma IP adresy.

Pokud si nepřejete soubory cookies přijímat, můžete v nastaveních vašeho internetového prohlížeče všechny soubory cookies z disku vašeho počítače vymazat, zablokovat jejich příjem a můžete také nastavit, abyste byli před uložením každého jednotlivého souboru na tuto skutečnost upozorněni. Se zakázanými cookies však není možné vložit zboží na našem e-shopu do košíku a provést nákup, lze stránky jen prohlížet. Pro bližší informace vyhledejte v nápovědě vašeho internetového prohlížeče kapitolu týkající se právě cookies:

Firefox

Microsoft Internet Explorer

Google Chrome

Safari

Soubory cookies pro on-line reklamu

Naše společnost shromažďuje informace o vašem používání našich stránek prostřednictvím cookies za účelem marketingu (při první návštěvě našich stránek máte možnost používání cookies odmítnout). Pokud takové zpracování neodmítnete, použijeme získané informace k analýze vašeho chování na našich webových stránkách a také pro zobrazování specifické reklamy některých našich výrobků. Věříme, že tato funkce je pro vás prospěšná, protože vám budeme zobrazovat jen ty reklamy nebo obsah, které odpovídají vašim zájmům.

Google Analytics

Tyto webové stránky používají Google Analytics, což je webová analytická služba společnosti Google Inc. Kompletní informace o zpracování vašich osobních údajů najdete zde: https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Vaše práva

Vaše osobní údaje jsou citlivé informace a máte právo vědět, jak s nimi nakládáme. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit, pokud budete potřebovat:

získat opis vašich osobních údajůnapište nám a my vám pošleme, jaká data o vás máme,

opravit vaše osobní údaje – osobní údaje můžete opravit po přihlášení do vašeho účtu (pokud jste se registrovali), případně nám napište, jaké údaje máme špatně a my zajistíme jejich změnu,

vymazat vaše osobní údaje – pokud si nepřejete, aby vaše osobní data byla dále zpracovávána, ozvěte se nám a my se o to postaráme,

omezit zpracování vašich osobních údajů - pokud žádáte o omezení zpracování vašich osobních údajů, dejte nám vědět a my to zařídíme,

odvolat souhlas se zpracováním vašich osobních údajů – pokud chcete odvolat váš souhlas se zpracováním osobních údajů, dejte nám to prosím vědět.

vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů. Pokud se jedná o zpracování osobních údajů pro účely přímého marketingu týká se námitka i profilování. Pokud budete chtít toto právo uplatnit, kontaktujte nás prosím.

podat stížnost – naším dozorovým úřadem je Úřad pro ochranu osobních údajů můžete se na něj kdykoliv obrátit se svým problémem (nicméně věříme tomu, že to nebude potřeba a že všechny vaše případné stížnosti vyřešíme k vaší spokojenosti spolu)

Profilování a automatizované zpracování

Na našich stránkách ani v kampaních nepoužíváme profilování ani automatizované zpracování vašich osobních údajů.

Odkazy na legislativu

Postupujeme vždy v souladu s platnou legislativou, jejíž plné znění najdete na těchto odkazech:

NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)

Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění účinném od 1. července 2017

Zákon č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti ve znění účinném od 1. července 2017

 

Váš dotaz

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
  Více informací
Copyright © www.strileni.com, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.strileni.com

Pri poskytovani sluzeb nam pomahaji soubory cookie. pouzivanim nasich sluzeb vyjadrujete souhlas s nasim pouzivanim souboru cookie a využitím osobních údajů pro účely marketingu.   Další informace